вторник, 3 февруари 2009 г.

АЛФА БГ - Матура Онлайн. Дистанционен курс и пробна матура.

Матури онлайн

Няма родител който да не иска детето му да успее в живота. Но не винаги е по силите ни да помогнем на децата си. Веднъж от липса на компетенция и втори път от недостиг на време. Но сега мили родители можете да инвестирате в бъдещето на детето си. И тук е една от възможностите.

Не ви убеждавам, че това е най-добрата възможност за подготовка. Всеки сам нека избере къде и при кого детето му ще получи необходимата база със знания за да вземе успешно матурите си. Ако сте сигурни, че около вас има добър и доказал се преподавател, нека той да бъде избран. Но ако все пак имате съмнения в качеството на подготовката, не сте останали без изход. И изходът от тази ситуация е точно тук.

Много хора са избирали точно този вариант и са останали доволни. Нормално е – преподавателите тук не разчитат само на доброто си име. Тук единственият начин да се докажат е добрата подготовка на учениците си и успешните резултати от матурите. В противен случай работата с която са се заели ще остане без перспектива. Затова и усилията които полагат са доста по-големи.

От друга страна знаем колко много са се привързали днешните деца към компютрите си. Колко по-лесно възприемат от тук, отколкото от учебната скамейка. Дали това е за добро или не е въпрос който сега няма да разискваме, но факт е че далеч по-интересно и приятно ще му е на ученика едно обучение по матурата онлайн. А най-добрия начин да се обучаваме е обучението ни да не е насилствено, а с желание. Е, в такъв случай мили родители живейте в синхрон с времето и приемете новостите.

Някъде пишеше: “Всяко едно поколение превъзхожда предното. Дай на детето си любов, а пътят то само ще намери!” И така, ако вашето дете предпочита този метод на обучение (онлайн курс), доверете му се. Дай те му разбиране, понеже то по-добре от вас знае накъде и как трябва да върви. Не му налагайте нещо старо от вашето време, само понеже сте убедени, че е било успешно при вас. Не забравяйте, че времето в което те живеят е друго, не забравяйте, че при тях обменът на информация е доста по-голям и искаме или не, трябва да признаем, че мисленето им е по-съвременно и правилно. И всъщност не вие ще засядате пред уроците, а то – така че намерете онова което детето ви харесва и иска.

Нещата не са толкова прости, нещата са значително по-прости J . Целта ни е една, матурата да бъде взета успешно. Е, тогава и методът е един – да намерим хора с които да се преследва тази цел. Въпросът също е един – кои хора в действителност целят това? Повярвайте в този сайт! Вярвайте, че тук наистина целта е успехът на вашето дете и никой не се стреми да ви вземе повече отколкото ще получите. Никой не се стреми да ви остави да бъдете излъгани, понеже лъжата несъмнено ще е за негова сметка.

Всъщност вие и вашето дете сте тези които ще решите къде, при кого и как ще се подготвяте за матурата. Ако някога сте взели успешно изпитите си, дори и без помощта на преподавател, който да ви подготви, не разчитайте това да направи и синът ви в тези времена. Сега летвата е вдигната много по-високо. Не знам до колко е правилно да караме една дете да заучава нещата с термини които ние, възрастните сме измислили и в повечето случаи са объркващи за него. Но факт е, че именно тази терминология и познания вдигат летвата пред децата ни прекалено високо и ако те не успеят да я прескочи, никой не би им признал познанията и потенциала които имат. Много от вратите пред едно такова дете ще бъдат затворени и то няма да може да покаже на света, нито пък да му даде онова на което е способно. Тогава отново ще упрекваме не себе си, а несправедливостта по света. А тя вината много често си е у нас. Много често не сме направили правилната стъпка в точния момент и това рефлектира в нашето бъдеще и това на децата ни.

Приемете факта, че сега се изисква добра подготовка за матурите, чрез качествен метод. Намерете този метод и дайте на детето си едно по-добро бъдеще изпълнено с увереност и липса на страхове!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар